اللهم عجل لولیک الفرج، السلام علیک یا صاحب الزمان(عج)،الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

مذهبی ،علمی ، فرهنگی ، آموزشی
  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

زن انقلابی آمد تا تصویر درستی از جامعه بانوان را نشان دهد

05 اسفند 1399 توسط السَّلامُ عَلیَکِ یا فاطِمَةَ الزَّهرا (س)



حوزه/ ظهیری با اشاره به نقش مردم و توده مردم در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی، گفت: زن انقلابی آمد تا تصویر درستی از جامعه بانوان را نشان دهد.

به گزارش خبرگزاری«حوزه» از سمنان، معصومه ظهیری، در همایش ملی «نقش زنان در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب» در سمنان، در سالن همایش‌های بنت المصطفی(ص) مدرسه علمیه عصمتیه سمنان، ضمن تبریک ولادت با سعادت نهمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت امام جواد (ع) اظهار داشت: خداوند امام جواد (ع) را براساس روایتی از  امام رضا(ع) موجب خیر و برکت قرار داد و ماه های رجب ، شعبان و رمضان بهاری برای مومنان و عابدان است.

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران تصریح کرد: مأمون سعی کرد که امام رضا (ع) را در هجرت اجباری قرار دهد و این هجرت اجباری نتیجه اش آن بود که مدینه خالی از امام شد و تمام برنامه های امام رضا (ع) نیز تحت نظر نیروهای امنیتی حکومت قرار گرفت؛ اما خداوند طوری رقم زد که با وجود سن بالای  امام رضا (ع) در تولد امام جواد(ع)، امام جواد حلقه اتصال در تحقق ۱۲ امام شدند و در واقع ادامه نسل امامت با تولد امام جواد (ع) ادامه پیدا کرد.

وی افزود: خداوند متعال این طور مقدر کرده است که اینکه اذن خاص و تفویض خاص به یک امام داده می شود؛ مثلا امام کاظم (ع) به عنوان باب الحوائج و هر امامی با یک خصوصیت خاص؛ اما امام جواد (ع) به جود و کرم شناخته می شوند، بسیاری از امور که حتی به امور مادی وصل است با توسل و توجه به امام جواد (ع) قابل حل است.

ظهیری با تاکید بر مطالعه و تبیین و پیاده سازی بیانیه گام دوم در جامعه افزود: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نگاه حضرت آقا به این است که ما چه بودیم و چه شدیم و چه مسیری را در پیش داریم.

وی با اشاره به نقش مردم و توده مردم در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی، گفت: بانوان نقش مهمی در انقلاب اسلامی داشتند.

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران گفت: دشمن شناسی، استقامت، مقاومت، هدایت و روشنگری همسران و فرزندان، از جمله کارهایی است که بانوان می توانند انجام دهند. عنصر اول در انقلاب اسلامی فهم انقلاب است که وحدت و همدلی و یاریگری و همراهی از عنصر مهم شد. طرح یاریگری و همراهی و همدلی؛ رمز پیروزی انقلاب اسلامی این همراهی و وحدت است.

وی با بیان اینکه زن انقلابی آمد تا یک رقابت مثبت و درست و یک تصویری سازی درست از جامعه بانوان را همه نشان بدهد، افزود: زنان در امید آفرینی نقش مهمی دارند و نفس مادر و روحیه مادر اعتماد آفرین است.

ظهیری ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیرشان با مردم تبریز فرمودند که «دستاوردهایی داریم که از جمله‌ی این دستاوردها خودِ همین جوانهای علاقه‌مند و مبتکر و نیروهای انسانی آماده‌به‌کارند؛ اینها جزو دستاوردهای ما است. ما با کمک دستاوردها بایستی ناکامی‌ها را جبران کنیم؛ دشمن عکس این را میگوید؛ دشمن ناکامی‌ها را جلو می‌آورد، می گوید نگاهتان به ناکامی‌ها باشد، دستاوردها را فراموش کنید، مسیر انقلاب را رها کنید؛ این حرف دشمن است. ما بعکس، میگوییم که به کمک دستاوردهایمان بایستی ناکامی‌ها و ضعفها را برطرف کنیم و انبوه دستاوردها را ببینیم و از آنها برای کمک به برداشتن ضعفها ان‌شاء‌الله استفاده و بهره‌برداری کنیم.» و در واقع فرق ما با دشمن این است که دشمن ضعف را می بیند و سیاه نمایی می کند، ما کاستی ها را می بینیم و قوت ها را می بینیم و با نقطه قوت ها را تقویت می کنیم تا کاستی ها رفع شود.

وی با بیان اینکه عاشورای حسینی هم گام دوم داشت، افزود: گام دوم عاشورا این است که «کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود» و پیام رسانی حضرت زینب (س) پس از کربلا گام دوم عاشوراست.

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران، با اشاره به آیه ۲۹ سوره فتح افزود: خداوند متعال وعده نصرت را به ما داده است و مادران شهدا نظیر مادر شهید علم الهدی با وجود نبودن در میدان جنگ، اما در پشت میدان طوری عمل و رفتار می کنند که رزمنده ما قوت و نیرو می‌گیرد و تا ۴۸ ساعت شاید نخوابد؛ این نمونه ای تاثیر مادران و همسران شهداست.

 

منبع:اخبار حوزه

 

 

 نظر دهید »

گفت وگو با طلبه داوری که می خواهد به جام جهانی فوتبال برود

03 اسفند 1399 توسط السَّلامُ عَلیَکِ یا فاطِمَةَ الزَّهرا (س)



حوزه/ حجت الاسلام پور متقی داور لیگ برتر فوتبال ایران از اهداف خود در این رشته می گوید.

حجت الاسلام محمد پور متقی، داور مسابقات فوتبال لیگ برتر ایران و از طلاب حوزه علمیه، در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه، با اشاره به فعالیت های علمی و ورزشی خود، گفت: ۳۱ ساله هستم و از سال ۸۵ وارد حوزه علمیه شدم.

وی با ذکر این مطلب که حدود ۱۵سال است که در حوزه علمیه مشغول به تحصیل هستم، افزود: با توجه به علاقه ای که به ورزش فوتبال داشتم از این طریق به داوری فوتبال هم علاقه مند شدم و کار داوری را از ۱۷ سالگی شروع کردم. البته پیش از آن به شکل حرفه ای فوتبال بازی می کردم. پس از ارتقای رتبه ای در فوتبال و امر داوری هم اکنون به عنوان کمک داور در لیگ برتر فوتبال کشور مشغول هستم.

این داور لیگ برتر فوتبال ایران بیان کرد: بنده متولد و بزرگ شده قم هستم و یکی از افتخاراتم این است که گرد و غبار شهر قم در تن ما هست، ولی اصالتا گیلانی هستیم از طرف پدری و مادری به روستایی به نام آلمان در گیلان می رسیم.

وی با ذکر این مطلب که در حال حاضر مشغول سطح چهار حوزه هستم، گفت: پیش از ورود به حوزه هم فوتبال حرفه ای بازی می کردم و همزمان وارد قضاوت شدم. در این بین در پایه سه و چهار حوزه تحصیل می کردم که برای خودم ابهامی پیش آمد که آیا ممکن است داوری و طلبگی با هم تناقضی داشته باشند که با مشورت به پاسخ خود رسیدم.

حجت الاسلام پور متقی افزود:  استاد بنده هم با نگاه آینده نگر و تفکر خوبی که نسبت به  جامعه  و شناخت آن داشت راهنمایی کرد  و در وهله اول سفارش کرد که در عین اینکه درس حوزه را ادامه می دهم حتما قضاوت داوری را رها نکنم که با مباحثی که مطرح کرد این ابهام برای من هم به پایان رسید و چنانچه در امر طلبگی فعالیت داشتم به فوتبال و داوری هم ادامه دادم.

وی گفت: همین مساله تلاش من را دو چندان کرد که در کنار فوتبال و قضاوت به شکل جدی تری به درس و بحث های حوزه هم رسیدگی کنم. همیشه در قضاوت هم سعی می کنم که رویه کاری طلبگی را حفظ کنم و از قضاوت به کارهای تبلیغی هم بپردازی و در حین بازی و پیش و پس از آن با روش های مختلف به تبلیغ معارف اسلامی و اخلاقی بپردازم.

حضور طلبه در یک میدان حرفه ای ورزشی

این طلبه ورزشکار یادآورشد:  برای بسیاری از مردم و طلاب این سوال پیش می آید که حضور طلبه در یک میدان حرفه ای ورزشی به چه معنی است، ولی گاهی شکل صرف حضور است و گاهی  طلبگی در عرصه داوری فوتبال دارد و گاهی مسایل دیگر. مردم خیلی به ورزش فوتبال رغبت دارند در وهله اول صرف حضور در این جایگاه یک بحثی دارد که خود طلاب هم در بحث ورزش شرکت می کنند . بحث بعدی که این قشر داور و فوتبالیست ها در ورزش تخصصی خودشان یک سری سوالات شرعی و.. دارند که در این زمینه همیشه محل سوال هستم.

 

 

 

وی با ذکر این مطلب که در حال حاضر داور ملی هستم و در حال حاضر به دنبال بین المللی شدن هستم، گفت: از چهار سال پیش وارد لیگ برتر شدم. به دلیل حساسیت هایی که وجود دارد  معمولا قضاوت هایی برای استقلال و پرسپولیس و تراکتور سازی انجام دادم از جمله مسابقه امسال بین پرسپولیس و مس رفسنجان که شرایط خاص خود را داشت.

حجت الاسلام پور متقی اظهار کرد: کلا بحث قضاوت امر سختی است و به هر حال یک طرف نافع است و یک طرف غیر نافع و تفاوتی هم که با بحث قضاوت در دادگاه ها داریم این است که آنها بر اساس شواهدی که از قبل دارند و زمان هم دارند قضاوت می کنند، ولی ما باید در صدم ثانیه آنچه دیدیم را قضاوت کنیم که کار ما را سخت می کند.

وی یادآورشد: برای اینکه قاضی بهتری باشیم باید همیشه در حال تمرین و یادگیری باشیم. به همین دلیل است که توجه به کلاس های توجیهی همیشه سعی می کنیم که بار فنی مان را بالا ببریم و از اشتباهات ناخودآگاه جلوگیری کنیم ولی اگر رخ دادی باشد  عمدی در آن نیست و سهوی است. خداوند را شکر می کنم که تا کنون چنین مساله ای پیش نیامده است.

پورمتقی گفت: معمولا اینگونه است که اگر کاری که انجام می شود خوب باشد یک وظیفه است ولی اگر بد از کار در بیاید حملات به داور شروع می شود.جریمه ها و تنبهات معمول اعمال می شود ولی داوران مظلومیت مضاعفی هم دارند که بیش از اشتباهات سایر عوامل فوتبالی از جمله بازیکن و مربیان اشتباهات آنها خیلی به چشم می آید. برای من اتفاق افتاده است باید در صدم ثانیه تصمیم بگیریم. در یکی دوتا بازی اتفاق افتاد که آفساید گرفتیم و کارشناسان گفتند که این امر درست نبوده است.

بازیکنان فوتبال می دانند که من طلبه هستم

وی در خصوص شناخت بازیکنان از وی گفت: خداروشکر یک سری شناخت نسبت به من پیدا شده است که طلبه هستم خیلی اوقات پیش آمده که قضاوتی انجام شده است و مربی یا بازی‌کنی به صحنه ای اعتراض داشته است ولی خوب سعی می کنیم که در وهله اول هیچ اشکالی در تصمیم وجود نداشته باشد ولی خوب این شناخت هم باعث می شود که هم مربیان و هم بازیکنان برخورد دیگری با من داشته باشند.

حجت الاسلام پور متقی اظهارکرد: چند سال پیش کلیپ تصویری پخش شد در یکی از شبکه ها قبل از بازی نفت آبادان با استقلال خوزستان که دربی خوزستان بود که مرتبط با شناخت بیشتر من بود. برای همین خوشبختانه استقبال گرمی هم از من داشتند که برای من جالب بود که این امر چقدر برای مردم جذاب بود. در همان بازی هم صحنه ی اوتی پیش آمد که با برخورد جالب بازیکن همراه بود و گفتند که «حاج آقا درست گرفتید».

سقف کار در داوری 
وی گفت: وقتی این کار را به صورت جدی شروع کردم با خودم گفتم که هدف و رسالت من طلبگی است و باید بتوانم در این کار و کارهای دیگر تاثیر طلبگی خود را در جامعه داشته باشم.  هرچقدر فضا و تاثیرگذاری بیشتر شود چه بهتر و اگر هرچند نشود نگاهم طلبگی است.

جام جهانی

وی اظهارکرد: برای کار حرفه ای خود و اهمیت حضور یک طلبه در عرصه های جهانی خیلی دوست دارم به حد اعلا این رشته که قضاوت در جام جهانی است برسم که امیدوارم رخ بدهد. هرچند که اگر نشد هم خیلی مهم نیست، ولی قابل کتمان نیست که دوست دارم با توجه به هدفی که دارم در جام جهانی حاضر باشم و تاثیر جهانی داشته باشم.

 

منبع:اخبار حوزه

 

 

 نظر دهید »

آیا در صدا و سیما به اندازه برنامه های آشپزی به نماز پرداخته می شود؟

03 اسفند 1399 توسط السَّلامُ عَلیَکِ یا فاطِمَةَ الزَّهرا (س)



حوزه/ رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: آیا در صدا و سیمای به همان میزان که برنامه آموزش آشپزی وجود دارد به آموزش نماز هم پرداخته شده است؟ البته این موضوع به معنای نفی این برنامه‌ها نیست، اما باید در کنار ساخت این گونه برنامه‌ها به نماز و ترویج نماز خوانی نیز توجه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان، حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، ظهر امروز در اجلاس استانی نماز که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با تاکید بر اهمیت بالای مسئله نماز و لزوم توجه به آن در ادارات، اظهار داشت: اولین و آخرین دستور خداوند به پیامبر گرامی اسلام نماز است و این نشان دهنده اهمیت بالای آن می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه از ویژگی‌های مومن آن است که اگر به مسئولیتی رسید اولین کارش باید نماز باشد، گفت: در زمینه نماز ادارات، اقدامات خوبی در کشور صورت گرفته، اما لازم است تا با فعالیت بیشتر حق نماز را آن طور که باید ادا کنیم.

استاد قرائتی افزود: در مورد نماز این طور بیان شده است که یا باید حقش را به طور کامل ادا کنیم و یا اگر نمی‌توانیم باید در حدی که توانش را داریم آن را انجام دهیم و این موضوع مربوط به همه انسان‌ها است.

وی با طرح این سوال که امروز باید از خود بدون تعارف بپرسیم که آیا دو رکعت نماز با توجه خوانده‌ایم، مطرح کرد: شهر اسلامی باید مردمانش صبح با صدای اذان از خواب بیدار شوند و یا اگر با هلیکوپتر بالای شهر را نگاه کنیم برجستگی مناره‌ها و مساجد در آن مشخص باشد.

مفسر قرآن با تاکید بر اینکه در اسلام با دیدن مساجد باید به یاد خداوند بیفتیم، گفت: همه اقدامات ما باید در راستای ترویج نماز و یاد خداوند باشد و لذا اگر جایزه‌ای برای فرزندانمان می‌خریم آن را به دلیل درست خواندن نماز و یا به موقع خواندن نماز به او اهدا کنیم.

وی با اشاره به اینکه نماز متعلق به اسلام نیست و در تمام ادیان بر آن تاکید شده است، یادآور شد: اگر نماز درست شود، بسیاری از مسائل نیز درست می‌شود.

مدیری موفق است که آمار فعالیت‌هایی که انجام نشده را بیان کند

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه مدیر خوب، مدیری نیست که آمار اقدامات انجام شده را ارائه دهد، عنوان کرد: مدیری موفق است که آمار فعالیت‌هایی که انجام نشده و باقی مانده را بیان کند و بداند و درصدد انجام آنها باشد.

وی تصریح کرد: به جای آنکه بازرسان در ساعات اولیه روز در ادارات حاضر شوند، خوب است که در حدود اذان ظهر به ادارات سر بزنند تا هم ضمن بررسی مسائل مربوط به حوزه خود، میزان توجه آن اداره به نماز را بررسی کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین قرائتی با بیان اینکه باید موذن‌های موفق را تشویق و دیگران را هم به این کار ترغیب کنیم، گفت: همان طور که در کشور گروه‌هایی در زمینه تواشیح فعالیت دارند و در مسابقات و مراسم‌های گوناگون شرکت می‌کنند، می‌توان گروه اذان نیز تشکیل دهیم و مسابقاتی هم در این حوزه برگزار کنیم.

وی با تاکید بر اینکه نباید نماز را سبک بشماریم، خاطر نشان کرد: همانند زمانی که برای حضور در یک مکان خاص بهترین لباس و عطر را انتخاب می‌کنیم، در زمان اقامه نماز هم باید بهترین لباس خود را بر تن کنیم.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: در کنار توجه به نحوه اقامه نماز باید به خود نماز نیز توجه داشته باشیم و به طور مثال بدانیم که منظور از والضَّالِّینَ و یا عبادالله صالحین چه کسانی هستند .

وی با بیان اینکه در هر خانه‌ای باید یک کتاب با زبانی ساده در زمینه نماز وجود داشته باشد، یادآور شد: آیا در صدا و سیمای به همان میزان که برنامه آموزش آشپزی وجود دارد به آموزش نماز هم پرداخت شده است؟ البته این موضوع به معنای نفی این برنامه‌ها نیست، اما باید در کنار ساخت این گونه برنامه‌ها به نماز و ترویج نماز خوانی نیز توجه شود.

این استاد قرآن کریم با اشاره به اینکه در هر شرایطی خداوند مردم را به خواندن نماز دعوت کرده است، گفت: نماز راهکاری است که خداوند در زمان زلزله و ترس و یا حتی کم آبی و قحطی برای انسان‌ها سفارش کرده است.

وی با بیان اینکه امام حسین(ع) را نیز با نمازشان می‌شناسیم، یادآور شد: در زمانی که به حضرت سلام می‌دهیم اول به نمازی که حضرت خوانده است سلام می دهیم و بعد به شهادت ایشان، نماز ۳۵ کلمه‌ای که ۳۰ تیر بر سید الشهدا(ع) وارد آمد، یعنی هر کلمه از نماز، یک تیر.

استاد قرائتی در پایان با تقدیر از اقدامات انجام شده در سطح استان همدان، مطرح کرد: یکی از مراکزی که باید به صورت جدی به آن توجه شود، دانشگاه فرهنگیان است، چرا که تربیت نسل آینده این کشور در دستان افراد در حال تحصیل در این دانشگاه است.

 

منبع:اخبار حوزه

 

 

 نظر دهید »

گزارشی از سفرهای استانی معاون تهذیب حوزه‌های علمیه

03 اسفند 1399 توسط السَّلامُ عَلیَکِ یا فاطِمَةَ الزَّهرا (س)



حوزه/ سفرحجت الاسلام والمسلمین محمد عالم زاده نوری، معاون تهذیب حوزه های علمیه به جنوب و جنوب شرق کشور در راستای رزمایش تهذیب و تربیت انجام شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، اهمیت توجه به مساله اخلاق و مباحث تهذیبی آن هم در حوزه های علمیه بر کسی پوشیده نیست. چه آن که مزیت رقابتی حوزه بر دیگر محیط های آموزشی رکن اخلاق و تهذیب است. در همین راستا حجت الاسلام والمسلمین محمد عالم زاده نوری، معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه در سفری ۷ روزه برای برای ترویج و اطلاع از روند برنامه های تهذیبی سفر به استان های شیراز، کرمان، بوشهر و سیستان و بلوچستان را در پیش گرفت.

معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه در ابتدا به استان بوشهر سفر کرد که نشست با مدیر، معاونان حوزه علمیه استان بوشهر و نیز مدیران و معاونان تهذیب و تربیت مدارس علمیه استان بوشهر از برنامه های معاون تهذیب و  تربیت حوزه‌های علمیه در جریان سفر یک روزه به بوشهر بود.

در این نشست ها مسائلی از جمله معرفی برنامه‌های معاونت تهذیب و تربیت، اهمیت تربیت و نقش تربیتی اساتید و شیوه‌های مدیریت در مدارس علمیه در دستور کار قرار گرفت.

همچنین مدیران مدارس علمیه استان و معاونان تهذیب در جلسه به پرسش و پاسخ با حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری پرداختند.

حجت الاسلام والمسلمین محمد عالم زاده نوری، معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه در نشست با مدیر، معاونان حوزه علمیه استان بوشهر و نیز مدیران و معاونان تهذیب و تربیت مدارس علمیه استان بوشهر با بیان اینکه جبهه ایمانی باید تشکیل شود، اظهار داشت: برای ایجاد این جبهه ایمانی نیاز است یک کار بزرگ و اجتماع القلوب شکل بگیرد.

معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه مدارس علمیه بهترین بستر و کارگاه برای ساخت این افراد است، افزود: به همین جهت مدیران مدارس علمیه باید بدانند که در چه جایگاه مهمی قرار دارند و اهمیت کار خود را بدانند.

وی افزود: تمام آن چیزی که به جوان منتقل می کنید جذب می شود اما تفاوت در این است که در مدارس علمیه، جوان به صورت داوطلبانه برای جذب معارف اسلامی و اهل بیت(ع) آمده و مشتاق است، اما در مدارس و دانشگاه ها این اشتیاق به این اندازه وجود ندارد.

معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تاثیرپذیرترین مخاطبان در حوزه های علمیه هستند گفت: این افراد می توانند در آینده نقش آفرین ترین و تاثیرگذارترین افراد در جهان باشند.

حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری، شیخ زاکزاکی و سید حسن نصرالله را نمونه ای از شخصیت های حوزوی و تاثیرگذار در جهان عنوان کرد و گفت: این کار حوزه است که می تواند چنین افرادی را تربیت و تبدیل به انسان های بزرگ کند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت تشکیل شورای تهذیب در مدارس علمیه، گفت: استفاده از مشاور، کارشناس، طلاب، اساتید و معاون آموزش در جلسه شورای تهذیب می تواند به اثربخشی بهتر جلسات کمک کند.

حجت الاسلام والمسلمین محمد عالم زاده نوری، معاون تهذیب و تربیت حوزه های علمیه کشور، بعد از حضور در جلسات حوزه علمیه بوشهر به کنگان رفت و در جمع طلاب مدرسه علمیه امام علی بن ابیطالب(ع) کنگان با بیان فضیلت و برکات ماه مبارک رجب و بیان اینکه در روز قیامت فقط قلب سلیم انسان خریدار دارد، اظهار داشت: طلاب طیب‌ دل‌های مردم بوده و قرار است شما روحانیون و طلاب، قلب های سلیم در دنیا بسازید.

وی افزود: پزشکان قلب جسمی، مردم را تحت درمان قرار می دهند ولی طلاب قلوب و روح مردم را می سازند؛ بنابراین در مرحله نخست باید خودتان را به خوبی بسازید تا بتوانید دل‌های مردم را آباد کنید و بسازید.

معاون تهذیب و تربیت حوزه های علمیه کشور تفاوت انسان و حیوانات را پرورش عقل و معرفت عنوان کرد و گفت: لازم است در این راه طلاب معرفت خود را تقویت کنند و بالاتر از آن دیگران را معرفت دهند.

گفتنی است در ادامه این جلسه حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری به سوالات طلاب پاسخ داد.

حضور در استان فارس

حجت الاسلام والمسلمین محمد عالم زاده نوری، معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور، وارد استان فارس شد و در این سفر در جلسه جهاد تربیتی مدیران و معاونین تهذیب حوزه های علمیه استان فارس، اظهار کرد: عالمان اخلاق و اهل معرفت بیان می کنند که انتهای سلوک معنوی فنا فی الله است.

وی در ادامه اضافه کرد: فنا فی الله به این معنا که انسان در عالم، غیر خدا را نبیند و اراده او فانی در اداره خدای متعال باشد؛ اینکه غیر خدا را در عالم نبیند به این دلیل است که همه هرچه هستند کمتر هستند تا با هستی خود نام هستی ببرند، در هر حرکتی حول قوه الهی باید آشکار باشد.

معاون تهذیب حوزه های علمیه سراسر کشور تصریح کرد: اینکه اراده، فانی در اداره خدا باشد به این معنا که آنچه خداوند خواسته ما غیر از آن چیزی نخواهیم و خواست خداوند را بر خواست خود مقدم کنیم، این را آخر اخلاق می دانند، اراده خدای متعال چیست؟ که باید آن را فانی در اراده خود کنیم، ابتدا به ذهن ها خطور می کند که خداوند از ما خواسته تا نماز و روزه بخوانیم و واجبات را انجام دهیم، این ها درست است اما یک مرتبه دیگر وجود دارد که ما در مکتب امام راحل(ره) و برکت اسلامی بیشتر متوجه آن شده ایم، البته امام آنچه فرمود اسلام ناب بود آنگونه که پیامبر(ص) عرضه کرده بود.

وی با تاکید بر اینکه آخر اخلاق و تربیت توحید خالص و فنا فی الله است، افزود: اینکه بدانیم اراده خداوند به چه چیزی تعلق گرفته در قران کریم ذکر شده است، خداوند در قرآن کریم می فرماید مستضعفان را وارث زمین کند و زمین را در اختیار بندگان صالح خود قرار دهد، این اراده پروردگار است که خداوند در زبور حضرت داود و دیگر کتاب ها بیان کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری بیان کرد: باید اراده خدا را بر اراده خود مقدم کنیم، این اراده، اراده تشریعی خداوند بوده و در واقع تکوینی و حصولی نیست! بلکه تحصیلی است، این جملات انشا به لسان خبر است.

وی خاطرنشان کرد: من و شما باید اراده خداوند را محقق کنیم نه اینکه بنشینیم تا خداون آن را انجام دهد؛ چراکه توصیه و باید است، خداوند در قرآن کریم خطاب به مومنان می فرماید بیایید اراده خداوند را محقق کنید، البته این خواست تشریعی است، برخی خیال می کنند امام زمان(عج) بیاید تنهایی عالم را اصلاح کند، این فکر غلط است؛ چراکه اگر بنا بود اینچنین باشد حضرت عیسی و پیامبر(ص) این کار را می کردند.

معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور گفت: بنا بوده است در عالم انسانی، انسان ها با اختیار خود حرکت کنند و جوامع را با اختیار خود اصلاح کنند نه این با نظرات و معجزات پیش برویم، مومنان باید در یک جبهه ایمانی کار را راه بیندازند، آخر سلوک معنوی و تربیت اسلامی این است که اراده خود را در ارائه خداوند فانی کنید.

وی عنوان کرد: اخلاق در فرهنگ قرآنی این است که به سراغ تحقق بخشیدن اراده پروردگار برویم، اگر تصمیم گرفتیم این کار را انجام دهیم بسیار اخلاقی هستیم، معنویت اسلامی نصرت دین خداوند است، معنویتی که جبه اسلامی را تضعیف می کند فریب کاری و دغل بازی است.

حضور در استان کرمان

حجت الاسلام والمسلمین محمد عالم زاده نوری، معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور، بعد از سفر به استان فارس راهی دیار سردار سلیمانی شد و در ابتدای حضور خود با امام جمعه کرمان، حجت الاسلام والمسلمین علیدادی دیدار و گفت و گو کرد.

در این دیدار حجت الاسلام والسلمین عالم زاده نوری با بیان این که امروز روحانیت ادامه دهنده انبیاء الهی است، تصریح کرد: تهذیب و تربیت در حوزه های علمیه باید محور اصلی و مقدم بر تعلیم باشد.

معاون تهذیب حوزه های علمیه با تأکید براین که برای رفع مشکلات طلاب، حوزه نیاز به مشارکت با دیگر افراد دارد، ادامه داد: برای رفع مشکلات تربیتی نیاز به همفکری است.

حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری در ادامه به بیان ارزش و اهمیت جایگاه اخلاق و مقدم بودن تزکیه و تهذیب بر تعلیم در زندگی و به ویژه در هویت و رسالت طلبگی طلاب ، بیان داشت: اگر اخلاق و تربیت، پایه تعلیم و آموزش قرار نگیرد، با کوچکترین تزلزل روحی و اخلاقی کل این بنا سست خواهد شد و بتدریج فرو خواهد ریخت.

وی کارشناسان تربیتی را خط مقدم ارتباط با طلاب جهت رشد و اصلاح امور تربیتی و اخلاقی دانست و اظهار داشت: اساتید، کارشناسان تربیتی و سایر همکاران در بخش معاونت با توجه به تعامل تنگاتنگ با طلاب، جایگاه الگومحوری در انتقال مفاهیم ارزشی، اخلاقی و منش رفتاری دارند که طی فرآیند زمانی، دستیابی به اهداف تربیتی مجموعه را محقق خواهند کرد.

بعد از آن حجت الاسلام والمسلمین محمد عالم زاده نوری، معاون تهذیب حوزه علمیه کشور، در دیدار با طلاب شهر کرمان در مدرسه امام مهدی (ع) کرمان، با اشاره به اهمیت برنامه های تهذیبی در حوزه های علمیه، گفت: عملی کردن برنامه های تهذیبی در کنار تعلیم و آموزش از برنامه های مهم معاونت تهذیب در کشور است.

حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری فضائل اخلاقی را بهترین راه رسیدن به کمال انسانی و تقرب الهی دانست و افزود: هدف مجموع تهذیب حوزه های علمیه، تقویت مسئله تهذیب و اخلاق و تربیت طلبه کارآمد و با اخلاق برای نظام جمهوری اسلامی و انقلاب است.

معاون تهذیب حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: یکی از ارکان هویت طلبگی در کنار تفقه در دین و تبلیغ، تهذیب نفس است و اگر کسی به حوزه بیاید و در این قسمت نتواند آنگونه که شایسته است و امام زمان(عج)انتظار دارد به خود سازی و تزکیه نپردازد باید بداند که هویت طلبگی او کامل نشده است و چنین طلبه ای به موفقت علمی و معنوی نخواهد رسید.

وی گفت: انسان نباید در دستگاه تعلیم و تعلم از تزکیه و تهذیب نفس غفلت کند و باید همه شئون زندگی خود را در راستای عبودیت تنظیم نماید.

وی با بیان این که زندگی ظلبگی سختی های زیادی را در دنیا دارد، ابراز داشت: زندگی طلبگی پر از سختی هایی بوده که طلاب با تحمل سختی ها می توانند آخرت خود را آباد کنند.

حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده هدف خلقت انبیا و اهل بیت را هدایت مردم دانست و خاطرنشان کرد: تهذیبت و تعلیم دو بال جدا نشدنی برای طلاب شمرده می شوند.

معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور با تاکید بر این که خداوند انسان های با ایمان را در دنیا مورد امتحان قرار داده، ادامه داد: امتحان الهی از اهداف خلقت انسان ها در دنیا است.

حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده با اشاره به این آرزوی همه پیامبران برافراشته شدن پرچم حق و کلمه لااله الا الله در دنیا است، تصریح کرد: تا ندای لا اله الا الله در سراسر عالم قرار نگیرد، مبارزه علیه باطل ادامه دارد.

وی با بیان این که یک عالم از علمش بهره ببرد بهتر از هفتاد هزار عابد است، خاطرنشان کرد: طلاب در زندگی دنیوی خود با عمل کردن به قرآن و روایات مرورد رضایت خدا قرار گیرند.

معاون تهذیب حوزه های علمیه در پایان خدمت کردن به طلاب را توفیق الهی دانست و بیان داشت: مسئولان حوزوی تمام سعی و تلاش خود را برای رفع مشکلات طلاب در زمینه های اقتصادی و تهذیبی انجام داده اند و برنامه ریزی های خوبی در این زمینه انجام شده است.

وی بعد از انجام جلسات در استان کرمان راهی استان سیستان و بلوچستان  شد.

حضور در سیستان و بلوچستان

در سفر به استان سیستان و بلوچستان چهار برنامه در دستور کار قرار گرفت که ترتیب زیر عبارت اند از: مراسم آموزش طلاب در فضای مجازی، جلسه با مدیران و معاونان آموزشی استان با عنوان تهدید، فرصت و راهکارهای آموزشی، جلسه تبیین رزمایش تهذیب و تربیت و شرکت در اختتامیه جشنواره استانی علامه حلی.

 

منبع:اخبار حوزه

 

 

 نظر دهید »

تسهیلات بانک قرض الحسنه رسالت بدون دریافت سود است

02 اسفند 1399 توسط السَّلامُ عَلیَکِ یا فاطِمَةَ الزَّهرا (س)



حوزه/ بانک قرض الحسنه رسالت، طبق نیاز سنجی و گروه بندی تخصصی که از مشتریان خود داشت، گروهی را به نام معارف تشکیل داد که حوزه علمیه، طلاب و روحانیون بتوانند به صورت آسان، تسهیلات خود را از طریق این گروه دریافت نمایند.

حجت الاسلام عباس آشور مدیرگروه معارف بانک قرض الحسنه رسالت، در گفت و گو با خبرگزاری حوزه، گفت: اهداف و سیاست این بانک ارائه خدمات  این است که، نه شرطی می‌گذارد و نه شرطی می‌پذیرد، نه سودی می دهد و نه سودی می گیرد.

 وی با اشاره به تاریخچه تاسیس این بانک افزود: افراد صرفا برای احیا و شراکت در امر قرض الحسنه حساب باز می کردند و هر فردی نیاز داشت چه خود و یا دیگران ازتسهیلات قرض الحسنه استفاده می کردند.

حجت الاسلام آشور با بیان این که با توجه به فرایند اخیر که طی دوسال انجام شد، نوع خدمات بانک قرض الحسنه به سمتی رفت که این سه تا شعار محقق شود، گفت: تلاش شد به صورت غیر حضوری تمام مشتریانی که در سیستم بانکی هستند در قالب بانکداری اجتماعی و بدون مراجعه و به صورت غیر حضوری، بتوانند خدماتشان را دریافت کنند.

وی با بیان این که بانک قرض الحسنه رسالت، طبق نیاز سنجی و گروه بندی تخصصی که از مشتریان خود داشت، گروهی را به نام معارف تشکیل داد که حوزه علمیه، طلاب و روحانیون بتوانند به صورت آسان، تسهیلات خود را از طریق این گروه دریافت نمایند، بیان داشت: تفاهم نامه هایی که با مرکز مدیریت حوزه های علمیه، مرکز خدمات و مجموعه های دیگر منعد گردید، منجر شد که امروز بالغ بر ۵۴ هزار طلبه بتوانند از خدمات بانک قرض الحسنه استفاده کنند.

مدیرگروه معارف بانک قرض الحسنه رسالت گفت: نوع خدماتی که به مراکز حوزوی داده می شود، سقف وام ۶۰ میلیون با باز پرداخت ۶۰ماهه است، مرکز خدمات و مراکز حوزوی افرادی را با نوع نیازی که دارند معرفی می کنند و وام پرداخت می شود.

وی افزود: برای حفظ شان و جایگاه طلاب در هر استان و مرکز خدمات، یک کانون همیار اجتماعی شکل گرفته که  طلاب به صورت اینترنتی و بدون مراجعه حضوری، بتوانند از تمام خدمات بانکی، اعم از صدور کارت، دسته چک تسهیلات و… استفاده کنند.

حجت الاسلام آشورگفت: طلاب اگر بخواهند از وام بهره مند شوند و عضو یکی از مراکز همیاری اجتماعی حوزه علمیه باشند و آن مرکز طبق تفاهم نامه افراد را معرفی کنند، بدون ضامن و سفته می‌تواند خدمات دریافت کند، البته بدون معرفی  نیز اگر در همیاری بانک باشند، خود بانک هم  وام هایی را پرداخت می کند.

 

منبع:اخبار حوزه

 

 

 

 نظر دهید »
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 6
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • ...
  • 23
تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

اللهم عجل لولیک الفرج، السلام علیک یا صاحب الزمان(عج)،الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • حکایت های آموزنده
  • سخنان گهربار از بزرگان
  • احترام به پدر و مادر
  • راز تعداد رکعات هر نماز
  • زیارت امام رضا(ع)
  • هر روز با قرآن
  • آیة الکرسی گره گشای کارها و روا شدن حاجات و رفع شدن غم ها و غصه ها
  • معرفی صحابه رسول الله
  • تقويم و مناسبت های ماه ربيع الاول
  • قیام مختار
  • ضریح امام رضا (ع) با نورپردازی جدید
  • آیات حجاب
  • یاد امام و شهدا
  • نظر آیت الله العظمی بهجت درباره مختار
  • سالروز وفات حضرت سکینه بنت الحسین (ع)
  • طب اسلامی
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • انتظار ظهور
  • دعای فرج
  • معجزه ای از امام زمان
  • فوائد صلوات فرستادن
  • جدیدترین اطلاعیه های آموزشی حوزه های علمیه خواهران
  • معرفی موتور جستجوي پرسش و پاسخ ديني «امين»
  • زیارت آل یاسین برای توسل به امام زمان (عج)
  • توسل به امام (ع) برای امر ازدواج
  • اهمیت ازدواج از دیدگاه ائمه اطهار(ع)
  • برنامه‌های ۹ ربیع‌الاول جمکران مجازی شد
  • زیارت حضرت مهدی (عج)
  • توصیه آیت‌الله بهجت برای حل مشکل ازدواج
  • شیوه خواندن نماز جعفر طیار
  • دعای زادالمعاد برای بخت گشایی و رفع موانع ازدواج
  • شعر صابر خراسانی در وصف حضرت علی(ع)
  • اینجوری نگاه کن
  • برکات نماز شب
  • بی خوابی و راهکار درمانی بر مبنای طب سنتی
  • شکر واقعی نعمت
  • غرور و تکبر
  • ثبت نام دوره‌های مجازی قرآن و حدیث در جامعة الزهرا(س)
  • بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور سراسر کشور
  • پاداش رفع نگرانی و غم از دلم مومن از زبان امام رضا (ع)
  • اجابت دعا در کلام امام علی(ع)
  • توصیه امام علی(ع) به مالک اشتر
  • سخنی از امام علی (ع)
  • هفت سئوال و هفت جواب از امام علی(ع)
  • گلایه دکتر شریعتی از خدا
  • ماجرای کمک امام زمان (عج) به یک مرد بت پرست
  • دلنوشته ای با امام رضا(ع)
  • «کُلُّ یومٍ عاشورا و کلُّ أرضٍ کربلا»
  • لَیلَة المبیت
  • معجزه نماز اول وقت
  • حکایت کمک خواستن گنجشک از امام رضا(ع)
  • برکات و اعمال ماه ربیع الاول
  • زیارت امام رضا(ع)
  • اهميت صله رحم در اسلام
  • آثار و فضیلت های سوره واقعه
  • بیا ای حلال مشکل ها....تو را جان مادرت زهرا - او خواهد آمد
  • اباصالح ،یاد ما هم بـاش
  • فراخوان هفتمین جشنواره «پوستر مهربانی»
  • معرفی کتاب «زندگانی امام حسن عسکری(علیه السلام) »
  • زیباترین باغ تاریخی ایران در شیراز
  • امانتی که آسمان‌ها و زمین از پذیرش آن خودداری کردند
  • کدام پیامبر اولوالعزم به زیارت امام حسین (ع) مشرف شد؟
  • آغاز نام‌نویسی طرح ملی تلاوت/ افزایش بخش دختران به طرح
  • سفر حضرت ابراهیم به کربلا
  • مقایسه امتحان حضرت ابراهیم (ع) و امام حسین (ع) و پاداش آن‌ها
  • هشتم ربیع الاول سالروز شهادت امام حسن عسکری علیه ­السلام
  • دعای سلامتی امام زمان عجل الله فرجه
  • مداحی شهادت امام حسن عسکری(ع)
  • چگونگی شهادت امام حسن عسکری (ع)
  • تصویری زیبا از حرم امام حسین(ع)
  • شش رمز موفقیت از نگاه امام علی علیه السلام
  • پیامبر الهی که 13 سال ابتدایی زندگی اش را به تنهایی در غار سپری کرد
  • سبک زندگی اسلامی
  • تغییرات بزرگ همیشه از نیروی داخلی آغاز می شود
  • عطسه، نشانه سلامت
  • خواص آویشن
  • دو معجزه از امام حسن عسکری (ع)؛ آگاهی از نیات و اسرار
  • امام حسن عسکری (ع) چه تفاوتی با تمامی ائمه اطهار (ع) دارند؟
  • شهادت امام حسن عسکری تسلیت باد
  • دلم می خواست هر شب جمعه با امام زمان کربلا باشم
  • آغاز امامت امام زمان عج _ نماهنگ زیبای امام زمان
  • حدیثی از امام حسن عسکری(ع) که ضرب‌المثل شد
  • فرمایش رهبر معظم انقلاب درباره جایگاه امام حسن عسکری(ع)
  • آغاز امامت حضرت ولیعصر(عج) مبارک باد
  • معرفی صحابه رسول الله_مسلم بن عوسجه اسدی
  • تبریک آغاز امامت امام زمان(عج)
  • آشپزی
  • معرفی صحابه رسول الله_ابوذر غفاری
  • پنج صفت مداد
  • شجاع ترین آدمها کیا هستند ؟
  • نقاشی
  • انشای عجیب
  • زمینه‌های ظهور از منظر آیت الله بهجت(ره)
  • تغییر نام صحن جامع رضوی به‌نام پیامبر اعظم(ص)
  • زیبایی های خلقت
  • کرونا
  • شگفتی های آفرینش: زنبور عسل
  • مجموعه اشعار سروده شده ی خودم
  • اللهم عجل لولیک الفرج
  • الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
  • سالروز ازدواج حضرت محمد (ص) با خديجه كبرى سلام الله علیها
  • حکایت های آموزنده- عقیل از امام علی (ع)دچه درخواست کرد؟
  • ماجرای ازدواج پیامبر اکرم (ص) و حضرت خدیجه (س)
  • سردار دلها_سرباز ولایت_ حاج قاسم سلیمانی
  • سردار دلها_خادم الرضا(ع) _ حاج قاسم سلیمانی
  • ۱۰ جاذبه طبیعی فوق‌العاده زیبای ایران
  • گاهی اوقات گناه که می کنم، تو سرت را پایین می اندازی…
  • نان ساجی با نیمرو
  • زندگی ساده و باصفای روستایی
  • انار
  • بوی ماه مهر_نوستالژیک و پر خاطره
  • کتاب خوب _ من یار مهربانم _ یادش بخیر
  • عکس نوشته
  • تبریک میلاد پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع)
  • توکل به خدا
  • مادر
  • فضیلت خواندن قرآن و توسل به آن
    • فضیلت خواندن قرآن
  • قیام توابین
  • کدام اسامی بین دخترها و پسرها مشترک هستند؟
  • فراوانی نام‌های عاشورایی در سال ۹۸
  • خال صورت شما از شخصیت‌تان چه می گوید؟
  • معیارهای برتری انسان ها از دیدگاه پیامبر (ص)
  • گلدان های من
  • سفره ام البنین(س)
  • خشنودی آقا امام زمان (عج) با 20 عمل
  • متن درباره خدا
  • خدا همه بنده ها رو دوست داره
  • دعا برای دوستان
  • مردی که به زیارت امام حسین نمی رفت
  • حکایتی درباره پیرمرد فقیر و خدا
  • توصیه ای از آیت الله بهجت
  • روایتی از امام باقر(ع) برای دیدن امام زمان
  • برای دیدن امام زمان
  • واسطه فیض این عالم امام زمان است
  • سخن گفتن ارواح با همدیگر
  • ماجرای دزدی از علی دایی
  • حضرت عیسی (ع) در انجیل پیامبر اسلام را تکریم کرده است
  • دلنوشته ای از حسین پناهی
  • روش های کنترل خشم در قرآن و احادیث
  • یک روایت از حضرت زهرا
  • یک روایت از امام زمان برای برآورده شدن حاجت
  • معجزاتی که با ولادت پیامبر(ص) اتفاق افتاد
  • پیام تبریک
  • آیت الله بهجت
  • یک نکته مهم
  • تأثیر گلاب در درمان کرونا
  • معرفی کتاب
  • خاصیت بهارنارنج
  • مرغ همسایه غاز است
  • حکایتی از سعدی
  • نگاه به فرودستان و شکر نعمت
  • دعای مادر
  • تیزهوشی شاگرد ابن سینا
  • گران بهترین شی
  • بندگی من یا آزادی تو؟
  • دلی خوش درگرو فراغت دل
  • درگاه همواره گشوده
  • چشم پوشی حکیم از ناسزاگویی دیگران
  • ببخشید تا آرام باشید
  • پرهیز از بازگویی بدی ها و خیانت ها
  • کلّه ای که پر کاه باشد ظلم می کند، نه کلّه آدمیزاد
  • شاید سگ از من شریفتر باشد.
  • سفال ماندنی، بهتر از کلامی نماندنی
  • بهترین تلاش، تلاش برای تغییر خود و نه دیگران است
  • نقش ما، در دین گریزی دیگران
  • حکایت کوتاه
  • راهنمای مصرف کاکائو
  • انار برای سلامت پوست
  • انار باعث کاهش فشار خون می شود
  • حضرت صمصام که بود
  • استشمام این گیاه برای تقویت حافظه خوب است
  • در عصر غیبت کدام دعا را بخوانیم
  • فیلم کمتر دیده شده از آرامگاه حضرت یوسف(ع)
  • پاییز قشنگ ترین فصل خدا
  • یک داستان واقعی
  • دعا و ذکر برای آرامش اعصاب و کاهش اضطراب
  • دعای نادعلی
  • ذکر ایام هفته با ترجمه فارسی
  • چرا بعد از دعا دست را به صورت می کشیم؟
  • داستان شیخ صنعان و دختر ترسا
  • زکات
  • برای تقویت حافظه خرما بخورید
  • زندگی باید کرد
  • شیخ بهایی و پینه دوز اصفهانی
  • چرا مرده به خوابم نمیاد
  • حضور رهبر انقلاب در منزل شهید حاج قاسم سلیمانی
  • خدایا امیدم تویی
  • خدا همه چیز را می بیند
  • زنگ خطر
  • کسی که طالب معرفت باشد
  • مهمتر از دعا برای تعجیل
  • سبب غیبت امام زمان
  • رها کردن لباس سیلی خداست نه تمدن
  • آقای قراءتی خونه پدر سه شهید رفتن
  • ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
  • دعای تعجیل فرج دوای دردهای ماست
  • اهمیت دعای فرج
  • همه دعاها اجابت می شود
  • بالاترین ذکر از نظر آیت الله بهجت
  • چه کنیم تا نماز صبحمون قضا نشه
  • رونمایی از سنگ میزبان سر مبارک سیدالشهدا (ع) پس از ۸ سال
  • از رحمت خدا نا امید نباشیم
  • با 7 روش ذهن اطرافیان تان را بخوانید
  • راهکارهای عالی برای رفع خواب آلودگی به هنگام مطالعه
  • استاد پناهیان
  • روز جمعه در آداب مسلمانان
  • حدیث روز
  • 9 پیشنهاد از جوار حرم اباالجواد(ع) برای ۹۹/۹/۹
  • گوجه فرنگی
  • نمونه ای از سوالات تستی شفاهی اصول فقه
  • تقويم و مناسبتهاي ماه ربیع الثانی
  • وقایع و اعمال ماه ربیع الثانی
  • زندگینامه و جایگاه حضرت معصومه
  • طرح خادم‌یار رضوی
  • صلوات خاصه امام رضا(ع)
  • معجزه ای از حضرت معصومه(ع)
  • چهارم ربیع الثانی سالروز میلاد باسعادت حضرت سیدالکریم(ع)
  • تقدیم به خواهر گلم
  • متن خنده دار
  • معجزه ای از امام علی(ع)
  • سروده ای در فراق سردار سلیمانی
  • دعایی از امام سجاد (ع)
  • هنر برتز از گوهر آمد پدید
  • ماجرای عجیب شتری که به حرم امام رضا(ع) پناهنده شد
  • پناه آوردن یک سگ به حرم امام رضا(ع)
  • زیارت امیرالمؤمنین ـ علیه السّلام
  • سلام بر امام حسین(ع) و آقا ابوالفضل(ع)
  • اخبار اقتصادی
  • شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
  • دانستی ها
  • اخبار اجتماعی
  • اخبار علم و فناوری
  • اخبارحوزه
  • وصیت نامه سردار سلیمانی
  • دلنوشته
  • اخبار فرهنگی
  • دعا برای تقویت حافظه
  • چشم زخم در آیات و روایات
  • خواص رازیانه
  • اعمال مخصوص عید نوروز
  • عيد بزرگ نيمه شعبان
  • کارهایی که عمر را زیاد می کند
  • امتحانات
  • معجزه
  • جواب اسكورم هاي عقايد خاص شيعه 2
  • غذای لذیذ گوشت و دنبه
  • سلامتی بدن

Random photo

عکس نوشته

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

رتبه

    مطالب با رتبه بالا

    • عکس نوشته (5.00)
    • چهار اصل مهم برای یک خانواده موفق (5.00)
    • یا زهرا(سلام الله علیها) (5.00)
    • من «آیت الله» نیستم (5.00)
    • پدر مهربانم (5.00)

    کاربران آنلاین

    نور الدین

    آمار

    • امروز: 988
    • دیروز: 1293
    • 7 روز قبل: 7190
    • 1 ماه قبل: 34980
    • کل بازدیدها: 915523

    خبرنامه

    آمار بازدید

    • اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ
    • دعای زادالمعاد برای بخت گشایی و رفع موانع ازدواج
    • الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
    • اللهم عجل لولیک الفرج
    • یک داستان واقعی
    • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
    • تماس